Sadolin

Išmėginkite Sadolin Vizualiser

Atsisiųskite programėlę nemokamai ir pamatykite spalvas ant sienų
Atsisiųsti
CF17 coty 1A
CF17 coty 1A

2017 metų spalva


Metų spalva – DENIM DRIFT S0.10.50

CF17 Coty 2A
CF17 Coty 2A

Atraskite 2017 metų spalvą, Denim Drift, ir ją papildančią spalvų paletę, padėsiančią atspindėti laiko ženklus ir į viską pažvelgti naujai. Tai graži spalvų paletė – madinga, lengvai suprantama ir tokia nauja, rafinuota ir universali.

„Apžvelgę tarptautines architektūros, mados ir dizaino tendencijas, supratome, kad šio momento spalva yra mėlyna. Kad ji derėtų namų aplinkoje, komanda pasirinko tokią mėlyną, kuri puikiai tinka ir virtuvėje, ir vonios kambaryje.

CF17 Coty 3A
CF17 Coty 3A

Mėlyna yra kiekvienos mūsų dienos spalva. Dangus virš mūsų. Drabužiai, kuriuos vilkime. O šiemet – ir spalva, kuria dažome savo sienas. Denim Drift, 2017 metų spalva. Ji nuostabiai atrodys ant jūsų sienos! ”

Heleen van Gent
„Akzo Nobel“ Pasaulinio estetikos centro
Kūrybos direktorė

CF17 coty 4A
CF17 coty 4A

Tad pasiruoškite merkti savo teptuką į Denim Drift, „Sadolin“ 2017 metų spalvą, kurią išrinko mūsų tarptautinė specialistų komanda – kiekvienas rėmėsi savo dizaino sritimi.

CF17 coty 5A
CF17 coty 5A

Norėdama parodyti, kokia universali yra Denim Drift spalva, Pasaulinio estetikos centro komanda parengė penkias tendencijas, iš kurių kiekviena atskleidžia skirtingą šios spalvos efektą.

Gaunami duomenys, palaukite...